De ervaring van Marcia

De ervaring van Marcia - vindjehuidtherapeut.nl

Nu op mijn 48e twijfel ik de hele tijd tussen ‘moet ik die beginnende hang-wangetjes nou accepteren?’ Of ‘moet ik echt aan de botox en fillers?’. Beide opties voelt eigenlijk niet helemaal lekker. Toen ik bij Marit kwam begreep ik dat er veel meer manieren zijn voor huidverjonging. Eerst zien dan geloven.

Al tientallen jaren laat ik mezelf behandelen maar merk ik nooit echt resultaat. Heb veel behandelingen gehad van cold laser therapy tot bindweefselmassage en altijd met de belofte dat mijn huid er beter en stakker van uit gaat zien. Het resultaat was er niet naar.

Ik had nog nooit gehoord van een huidtherapeut! Toen ik het verschil ontdekte tussen specialist en therapeut ging er een wereld voor me open. Bij de Amstelzijde Kliniek vond ik  huidtherapeut Marit.
Ze vroeg aan me wat ik zag aan mijn eigen gezicht en wat ze voor me kan doen. Heel respectvol, niet zo van: ’nou mevrouw, allemaal wat slapjes bij de wangen he’. Maar echt eerst luisterend naar mijn eigen ongemakken. Na mijn wensen gehoord te hebben kwam haar expertise aan het licht: ze zou de donkere vlekken aan de rand van mijn hoofdhuid kunnen weg-laseren en mijn huid egaler en frisser kunnen maken. Dat egaliseren van de huid al heel veel oplevert en dat we daarna kunnen beginnen aan het verjongen, verstrakken etc. Eindelijk iemand met een echt (lange termijn)plan voor mijn huid!  Maar, eerlijk gezegd, wist ik niet of ik het kon geloven. Het weghalen van die donkere vlekken op mijn gezicht is vaker beloofd, maar nooit waargemaakt.

Ik was echt super verbaasd dat na de laserbehandeling de donkere vlekken op mijn huid echt waren verdwenen! De behandeling zelf is niet geheel pijnloos maar Marit kon me er goed doorheen praten en ik voelde me veilig en in deskundige handen. Dat was ook nieuw. Ben heel blij met het resultaat en blij dat ik al zoveel resultaat zie, zelfs na één behandeling al. Mijn huid is op weg naar stralend en stakker, ik zie elke dag het verschil en kijk met meer plezier in de spiegel dan voorheen.

In een volgende blog vertel ik meer over het verloop van de behandelingen en het resultaat!

Groetjes,

Marcia

Nog geen reacties

Schrijf een reactie

Je e-mail zal niet openbaar zichtbaar gemaakt worden.