Disclaimer

De inhoud van deze website is en wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en liefde samengesteld. Interessante onderwerpen gericht op de huid en huidtherapie hebben de focus, om zo jou te informeren en te inspireren. De geschreven informatie is waar mogelijk, met name gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, daarnaast op best practice en persoonlijke ervaringen.
Naast blogs geschreven door mij en mijn team, zal je ook betaalde samenwerkingen tegenkomen.

In deze disclaimer geef ik meer informatie over mijn werkwijze rondom betaalde content en geef ik je een kijkje in hoe dit werkt. Heb je andere vragen of opmerkingen? Stuur me een mailtje!

Welke betaalde content vind je op Vind je Huidtherapeut?
Door jarenlang als klinisch trainer voor één van de grootste laserdistributeurs van de Benelux te hebben gewerkt, weet ik hoeveel kennis en expertise er zit aan de kant van de producent en leverancier en hoe interessant het is om dit te delen. Zowel voor de huidprofessional als de consument. Bovendien behoud ik graag een kort lijntje om op de hoogte te blijven van nieuwste technieken, trends, innovaties en ontwikkelingen.

Op Vind je Huidtherapeut vind je verschillende vormen van betaalde content. Hierbij ben ik kritisch op een product, behandelmethode etc. als het gaat om kwaliteit, effectiviteit én veiligheid. Daarnaast moet het passen in mijn visie en bij Vind je Huidtherapeut, anders ga ik de samenwerking niet aan.

  • Betaalde links: Als ik betaald krijg om één of meerdere links in een artikel te plaatsen, kun je dit zien aan een sterretje* aan het einde van de titel. Degene waar ik mee samenwerk vraagt mij informatie te delen door middel van een blog geschreven door mij en het plaatsen van link(s).
  • Betaalde video’s: waar ik in gesprek ga met een partner van Vind je Huidtherapeut, een interview houd, een product test, een behandeling onderga of laat ondergaan. Waardoor de samenwerkende partner bij de bezoekers van het platform onder de aandacht komt.

Waarom plaats je betaalde content op je blog?
Omdat een platform bouwen, interessant maken en te houden, geld kost. En de rekeningen in het leven betaald moeten worden.

Ik deel graag (mijn) kennis en informatie en de huid is mijn passie en deel dit dan ook graag met een zo groot mogelijk publiek.

Is alle content door jou geschreven?
De meeste content is door mij geschreven en zo nu en dan door één van mijn collega huidtherapeuten. Mijn doel met Vind je Huidtherapeut is om de bezoeker zo breed mogelijk te informeren over alles wat met huidtherapie te maken heeft. Mijn passie ligt met name bij huidproblemen, energy based devices (apparatuur met een stekker), voeding en de huid en hoe ik verschillende behandelmethoden kan combineren voor de mooiste resultaten. Omdat de Huidtherapie zoveel omvattend is, ook medisch gericht is en ik niet op elk vlak expertise kan hebben, werk ik graag samen met anderen. Samen sterker!