Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor Huidnieuws!

CONTACT

VOORWAARDEN

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

© Copyright 2019 - Vind je Huidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong

Oosteinde 365, 2272 AG Voorburg

Contact opnemen

Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong is een jonge praktijk welke zich specifiek richt op de behandeling van oedeem- en littekenproblematiek. Kimberley de Jong is een jonge, enthousiaste huidtherapeut die zorgvuldig, professioneel en persoonlijk samenwerkt met patiënten met als doel het verbeteren van het dagelijks leven door het verbeteren of opheffen van bewegingsbeperking, pijn en oedeemvorming. Het is immers een samenwerking tussen patiënt en huidtherapeut die leiden tot het beste resultaat.

(Google reviews)

Behandelingen

Huidtherapeut

Kimberley de Jong

''Na mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste ben ik de opleiding huidtherapie gaan volgen op de Haagse Hogeschool. Omdat ik als schoonheidsspecialiste al behandelingen uitvoerde op cosmetisch gebied (zoals acné behandelingen, definitief ontharen en microdermabrasie) wilde ik me met deze opleiding richten op het medische gebied. Tijdens mijn opleiding groeide mijn interesse in oedeemtherapie en heb ik hierin veel ervaring opgedaan tijdens mijn stageperiodes in diverse oedeempraktijken in Nederland en een oedeemkliniek in Duitsland. Wanneer een patiënt in behandeling komt vind ik het belangrijk dat er genoeg tijd en ruimte is voor voorlichting. Daarnaast zie ik een behandeltraject als een samenwerking tussen patiënt en huidtherapeut om samen het beste resultaat te behalen.''

 

✓ Aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten)

✓ Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Openingstijden & bereikbaarheid

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 13:00

09:00 - 18:00

Gesloten

09:00 - 21:00

18:00 - 21:00

09:00 - 17:00 (alleen oneven weken)

Gesloten

Met eigen vervoer:

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Met openbaar vervoer:

Uitstappen bij de halte Leidschendam-Voorburg bij de tramlijnen 3 en 4 vanuit Zoetermeer en Den-Haag. Vanaf hier is het 7 minuten lopen.