Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor Huidnieuws!

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019-2020 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Huidkliniek De Maas

Boelewerf 72, 2987 VE Ridderkerk

Contact opnemen

Huidkliniek De Maas is gespecialiseerd in ontharing, huidverbetering en schoonheids-behandelingen. Bij Huidkliniek De Maas wordt gebruik gemaakt van toonaangevende technieken en producten op het gebied van huidverbetering, cryolipolyse en permanent ontharen. Door middel van bijscholing blijft de kliniek steeds up-to-date.

 

Huidkliniek De Maas onderscheidt zich door passie voor het vak en het streven naar een optimaal resultaat. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten met effectieve werkstoffen, zogenaamde cosmeceuticals, van ons hoofdmerk Image SkinCare.

(Google reviews)

Populaire behandelingen

Alle behandelingen​​​​

Huidtherapeut

Linda Ooms

Mijn naam is Linda Ooms, ik ben huidtherapeut en eigenaresse van Huidkliniek De Maas. Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste en allround-schoonheidsspecialiste wilde ik mijn kennis over de huid verder ontwikkelen, en heb ik mijn huidtherapie diploma behaald. Ik sta voor klantgerichtheid en het geven van advies op maat. Graag verwelkom ik u in de praktijk zodat we samen uw droomhuid kunnen verwerkelijken.​​

✓ Aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten)

✓ Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Openingstijden & bereikbaarheid

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00 

Gesloten

Met eigen vervoer:    

Met openbaar vervoer:

Met streekbus 140 (richting Slikkerveer) kan je uitstappen bij de bushalte Maesdonk. Vanaf hier is het nog drie minuten lopen.

Met tram 13 (richting Beverwaard) kan je uitstappen bij de tramhalte Limbrichthoek. Vanaf hier is het nog tien minuten lopen.