Huidproblematiek

Acne, pigmentproblemen, littekens en meer

De huid

De huid is het grootste, maar ook één van de meest kwetsbare organen, van het menselijk lichaam. De huidtherapeut is in staat om diverse huidaandoeningen, van acne tot wonden, te behandelen. Deze huidaandoeningen kunnen vaak ongemak of andere klachten met zich mee brengen zoals bijvoorbeeld schaamte. De meest voorkomende huidaandoeningen zijn weergegeven in het menu. Per behandeling is een aparte pagina met meer informatie.

 

Door middel van huidtherapeutische behandelingen, zelf-management en advies door de huidtherapeut kunnen huidaandoeningen effectief behandeld worden. Eventueel kan door samenwerking met andere zorgprofessionals het gewenste resultaat voor de patiënt of cliënt bereikt worden.

Wanneer je bij de huidtherapeut komt wordt eerst een uitgebreid intakegesprek en onderzoek afgenomen om relevante informatie te verzamelen en tot een passend behandelplan te komen. Voor meer informatie over de behandelingen van diverse huidproblematiek kan je kijken op de pagina behandelingen. Op de aparte pagina vind je alle informatie over eventuele vergoedingen door de zorgverzekeraar in 2020 bij een aantal huidtherapeutische behandelingen.

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019-2020 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram