Word praktijkpartner

Wil jij ook zichtbaarheid op Vind je Huidtherapeut met een eigen, gepersonaliseerde praktijkpagina? Meld je dan hier aan!

Samenwerken met Vind je Huidtherapeut bied jou:

  • zichtbaarheid op een platform
  • meer naamsbekendheid
  • een groter bereik
  • nog beter gevonden worden door potentiele cliënten en verwijzers (in de regio)

Lidmaatschap

Voor het maken van de pagina en deze up-to-date te houden, vragen wij een kleine vergoeding van € 7,50 per maand. Dit lidmaatschap ga je voor een jaar aan met Vind je Huidtherapeut. Voordat je jouw gegevens achterlaat, is het belangrijk de Algemene Voorwaarden te lezen. Je vindt ze hier, welke je kunt downloaden en opslaan als PDF.

Na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je een bevestigingsmail. Wij gaan vervolgens aan de slag met het verwerken van de gegevens. Wel behoud ik het recht om de samenwerking waar nodig, binnen vijf dagen te herroepen. Mocht ik dat doen, zal ik dat per email kenbaar maken. De samenwerkingsovereenkomst komt dan niet tot stand.
Als alles in orde is gaan wij aan de slag om voor jou een geheel eigen pagina te bouwen. Onze redacteur zal je tekst nog even nalopen en waar nodig aanpassen zodat je een sprankelende indruk maakt met je praktijk of kliniek!

Ik kijk uit naar een goede samenwerking!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]