Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor Huidnieuws!

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019-2020 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Huidzorg Balans

Rijskade 1, 2641 NA Pijnacker

Contact opnemen

Van jong tot oud, onze huidtherapeuten staan klaar voor alle leeftijden. Al jaren zijn wij ervan overtuigd dat een oorzaak-gerichte aanpak, zowel van buiten als binnenuit, de (probleem)huid verbeterd. Hierdoor kunnen wij klachten ten gevolge van huidaandoeningen niet alleen oplossen of verminderen, maar op het lange termijn ook helpen voorkomen. Met onze huidbehandelingen, huidverzorgingsproducten, voorlichting & coaching (op gebied van voeding en levensstijl), en samenwerkingen met andere (para)medici brengen én houden wij samen je huid in balans.

(Google reviews)

Populaire behandelingen

Alle behandelingen​​​​

Huidtherapeuten

Lisa van Luijk

''Mijn naam is Lisa van Luijk, trotse eigenaresse van Huidzorg Balans. Ik ben een enthousiaste, ondernemende en zorgzame vrouw vol met energie, positiviteit en leergierigheid. Tijdens mijn werk staat de best mogelijke zorg aan uw huid verlenen centraal. Ik doe dit dan ook al jaren met veel liefde en passie tijdens mijn werk als huidtherapeut en oedeemtherapeut. Na de opleiding huidtherapie aan de Haagse Hogeschool afgerond te hebben heb ik mijzelf verder ontwikkeld als freelancer binnen het vak. Hierdoor heb ik veel expertise binnen mijn vakgebied verkregen en ben ik up-to-date met de nieuwste inzichten die aangeleerd worden op de opleiding. Met de opening op 2 oktober 2016 is ook deze droom inmiddels in vervulling gegaan en bestaat de praktijk inmiddels alweer 1 jaar! Loop gerust eens binnen voor meer informatie of een behandeling. Ik heet u van harte welkom!''

✓ Aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten)

✓ Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Lotte Bruinen

''Mijn naam is Lotte, en ik ben vanaf juli 2017 werkzaam als huid- en oedeemtherapeut bij Huidzorg Balans. Graag vertel ik iets over mijzelf en mijn passie; het werken in de zorg en de huid! Van jongs af aan wilde ik al iets doen in de zorgsector. De huid heeft altijd mijn interesse gehad, maar tijdens de studie leerde ik dat de huid nog veel meer te bieden heeft. Ik vind het mooi om te zien hoe de kwaliteit van leven vooruit kan gaan wanneer problemen aan de huid verholpen worden. Tijdens mijn studie werkte ik bij Buurtzorg Pijnacker, waar ik Lisa heb leren kennen. Daar is een goede samenwerking ontstaan en zijn wij in contact gebleven. Nu ik mijn HBO-diploma heb behaald en als huidtherapeut aan de slag kan gaat deze fijne samenwerking verder bij Huidzorg Balans! Hopelijk tot snel bij ons in de praktijk.''

✓ Aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten)

✓ Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Openingstijden & bereikbaarheid

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

Afspraak buiten aangegeven openingstijden mogelijk, informeer naar beschikbaarheid.

08:15 - 17:15

08:15 - 17:15

08:15 - 21:00

08:15 - 17:15

08:15 - 17:15

10:00 - 15:00

Gesloten

Met openbaar vervoer:

Met openbaar vervoer raden wij aan Metrolijn E (Erasmuslijn) te nemen tussen Den Haag en Rotterdam en/of bus 55 tussen Zoetermeer en Delft. De bushalte ‘Rijskade’ ligt slechts 1 minuut verwijderd van onze praktijk.

Met eigen vervoer:

Huidzorg Balans is centraal gesitueerd in Pijnacker-Nootdorp. De praktijk ligt direct naast de Intratuin aan de rand van Pijnacker-centrum, en ligt met de auto slechts 5 à 10 minuten verwijderd van de A13 en N470.

Voor de deur van de praktijk is er een invalide parkeerplaats beschikbaar. Overige auto’s kunnen links van de praktijk parkeren op de openbare parkeerplaats (6 parkeerplaatsen). Daarnaast kan er geparkeerd worden op het parkeerterrein van de Intratuin op de volgende tijden:

  • Maandag, dinsdag & woensdag: 09:30 - 18:00

  • Donderdag & vrijdag: 09:30 - 21:00

  • Zaterdag: 09:00 - 17:30

Recensies