Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor Huidnieuws!

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019-2020 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Medical Skin Healing

Pastoriepad 2, 2242 JW Wassenaar

Contact opnemen

Heeft u last van haren in het gezicht of op het lichaam waar u zich aan stoort? Vocht / oedeem, pijn, jeuk of een onprettig trekkend gevoel na een oncologisch traject. Wilt u af van die steeds terugkomende steelwratjes of bloedblaartjes? Stoort u zich aan die hardnekkige acne? Onsierlijke zonnevlekken? Of heeft u steunkousen nodig? Bij Huidtherapiepraktijk Medical Skin Healing in Wassenaar zorgen gediplomeerde huidtherapeuten met passie en zorg voor u en uw huid. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een (gratis) intake gesprek.

(Google reviews)

Populaire behandelingen

Alle behandelingen​​​​

Huidtherapeut

Natascha Bijl

✓ Aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten)

✓ Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Openingstijden & bereikbaarheid

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Overleg over afwijkende tijden is mogelijk. Behandelingen zijn naar aanleiding van een afspraak.

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00

09:00 - 18:00 

Gesloten

Met eigen vervoer (parkeren is gratis maar wel met een blauwe

kaart!)

Vanuit Den Haag: Neem de Bezuidenhoutseweg / N44 richting

Amsterdam. Sla bij kruispunt Voorschoten, Wassenaar linksaf de Lange

Kerkdam op. Neem bij de rotonde de tweede afslag en bij het volgende kruispunt de eerste afslag de Johan de Wittstraat in en vervolgens de eerste afslag links, het Tuinpad op. Vervolg uw weg naar de Achterweg en parkeer hier uw auto. De eerste zijstraat (pad) links is het Pastoriepad.
 

Vanuit Utrecht en Zoetermeer: Neem de A12 richting Den Haag. Rij deze uit en sla rechts af de N44 op richting Wassenaar/Scheveningen-Haven. Sla bij kruispunt Voorschoten, Wassenaar linksaf de Lange Kerkdam op. Neem bij de rotonde de tweede afslag en bij het volgende kruispunt de eerste afslag de Johan de Wittstraat in en vervolgens de eerste afslag links, het Tuinpad op. Vervolg uw weg naar de Achterweg (het Tuinpad gaat over in de Achterweg). De eerste zijstraat (pad) links is het Pastoriepad. 

 

Vanuit Amsterdam, Sassemheim en Leiden: Neem de A44 richting Den Haag. Sla bij kruispunt Voorschoten, Wassenaar rechts af de Lange Kerkdam op. Neem bij de rotonde de tweede afslag en bij het volgende kruispunt de eerste afslag de Johan de Wittstraat in en vervolgens de eerste afslag links, het Tuinpad op. Vervolg uw weg naar de Achterweg (het Tuinpad gaat over in de Achterweg). De eerste zijstraat (pad) links is het Pastoriepad.

Met openbaar vervoer:

Vanuit Den-Haag: Neem bus 45 of 90 en stap uit bij de halte Johan de Wittstraat. Vanaf deze halte is het nog 6 minuten lopen naar de praktijk. Vanuit Leiden en Voorschoten: Neem bus 43 en stap uit bij halte Oldenbarneveltweg. Vanaf deze halte is het nog 15 minuten lopen naar de praktijk.