Over Vind je Huidtherapeut

Alles over de huidtherapeut op één platform

 

Er is nog veel onwetendheid rondom het vakgebied huidtherapie en bij welke huidproblemen een huidtherapeut kan helpen. Ik wil deze onwetendheid wegnemen door één platform te bieden waar zowel veel informatie over de huidproblemen als de mogelijke behandelingen ervoor te vinden zijn, maar waar je ook gelijk een huidtherapeut kunt boeken. Zo kan ik zowel de cliënt of patiënt van de huidtherapeut als de huidtherapeut helpen. De huidtherapeut help ik door hen zichtbaar te maken door middel van marketing, waardoor ik ook kleinere huidtherapeuten of huidtherapeuten die nog niet zo lang bestaan de mogelijkheid geef om op te vallen.

Alles over de huidtherapeut op één platform

Eén van de sterkste punten van het platform vind ik zelf de veelzijdigheid. Alle informatie over de huidtherapie is gebundeld op één platform. Op die manier ben je echt van alle informatie voorzien. Bovendien is het op die manier heel overzichtelijk en gemakkelijk voor een potentiële cliënt om tot een oplossing te komen voor zijn of haar huidprobleem. Dit was ook mijn belangrijkste reden om dit platform op te zetten: om overzicht en gemak te creëren voor patiënten en cliënten van huidtherapie zodat zij op een goede manier kunnen worden geholpen.

Elke huidtherapeut is persoonlijk geselecteerd

Vanuit het werkveld is er frustratie dat de huidpraktijken met veel budget een grotere kans hebben om op te vallen, omdat ze meer kunnen uitgeven aan hun marketing. Terwijl er genoeg minder bekende huidtherapeuten met minder budget zijn die net zo goed of misschien wel beter zijn! Ik wil hen ook de kans geven om op te vallen door middel van het platform. Alle huidtherapeuten op het platform heb ik persoonlijk geselecteerd, omdat ik weet dat bij deze huidpraktijken uitstekende huidtherapeutische zorg wordt verleend. Vanuit mijn opleiding in de huidtherapie weet ik wat belangrijk is wat betreft de kennis en kunde van een huidtherapeut en haar praktijk. Ik wil er zeker van zijn dat de huidtherapeut aan mijn voorwaarden voldoet om zo er verzekerd van te zijn dat op het platform alleen gekwalificeerde, betrouwbare en professionele huidtherapeuten worden weergeven.

Persoonlijk huidadvies

Om het platform laagdrempelig te houden wil ik mezelf zo benaderbaar mogelijk maken. Zo word ik regelmatig gevraagd voor een second opinion. Dit houdt in dat een cliënt bij een huidtherapeut bij haar in de buurt een behandeling kreeg aangeboden door een huidtherapeut en daarbij ook mijn mening vroeg. Wat ik zelf helaas nog weleens zie gebeuren is dat huidtherapeuten alleen de behandelingen benoemen die ze zelf aanbieden, terwijl een andere behandeling ook mogelijk is voor het specifieke huidprobleem.

​Dit vind ik niet transparant. Ik vind dat je de cliënt alle opties moet bieden, zelfs als je een behandeling niet aanbiedt maar een collega van jou wel. In deze situaties help ik de cliënt graag door hem of haar van een second opinion te voorzien. Ik weet hoeveel behandelingen er mogelijk zijn. Ik help een cliënt graag door alle mogelijke behandelingen voor te leggen. Gelukkig komt het veel vaker voor dat huidtherapeuten in het werkveld een cliënt doorverwijzen naar een collega en daar ben ik erg blij om. Het gaat er mij namelijk om dat een cliënt echt van alle opties op de hoogte is om op die manier de beste huidtherapeutische zorg te krijgen.

Regio Zoetermeer, Den Haag en Delft als beginpunt

Het platform bestaat sinds begin 2019 waarbij ik startte met een pilot met een aantal huidtherapeuten in de regio Zoetermeer, Den Haag en Delft. Op die manier kon ik uitproberen of het platform zoals ik het had bedacht ook daadwerkelijk effectief werkte. Vanuit hier ben ik steeds verder gaan uitbreiden om zo in de toekomst in heel Nederland actief te zijn.

 

Ik krijg namelijk nog steeds veel aanvragen buiten die regio’s van zowel huidtherapeuten als patiënten of cliënten van huidtherapeuten of bepaalde regio’s snel op het platform komen. Ik breid heel consistent uit, zodat ik de kwaliteit van het platform kan waarborgen. Patiënten of cliënten die op zoek zijn naar een huidtherapeut buiten de regio’s die ik nu aanbied, help ik daarentegen natuurlijk wel gewoon. Ik ga graag op zoek samen met een team van experts om hen aan de beste huidtherapeutische zorg te helpen en ga daarbij op zoek naar de beste huidtherapeut passend bij die cliënt. Mocht dit voor jou het geval zijn, neem dan contact met mij op en ik help je graag verder.

Er zijn enorm veel huidtherapeuten verspreid over heel Nederland. Mijn visie voor het platform is dat ik in elke regio in Nederland huidtherapeuten heb geselecteerd en dat cliënten een overzicht krijgen van de huidtherapeuten en welke behandelingen zij aanbieden. Zo kan ik nog meer mensen in Nederland helpen aan de beste huidtherapeutische zorg en zo meer naamsbekendheid genereren voor de huidtherapeut!
 

Heb je nog vragen over het platform of kan ik je voorzien van een persoonlijk huidadvies?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag verder.
 

Laten we de huidtherapeut vinden die bij je past!


Hartelijke groet,


Fleur Dwars

Vind je Huidtherapeut

 

Alle informatie over de huidtherapie en het boeken van een huidtherapeut op één platform

Alle huidtherapeuten zijn zelf geselecteerd en persoonlijk bezocht

Elke week nieuwe blogartikelen over de huid

Mogelijkheid tot persoonlijk huidadvies of second opinion

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019-2020 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram