OVER

 

ONTMOET MARIT

Marit van Boldrik is een ervaren huidtherapeut en trainer en de drijvende kracht achter Vind je Huidtherapeut. Marit is nu ruim 10 jaar huidtherapeut en heeft naast haar passie voor de huid, passie voor; kennisoverdracht, innovatie en (nieuwe) technieken. Ze gelooft in de kracht van het combineren van behandelmethoden om zo de mooiste resultaten te behalen.

Vanuit haar advies- en trainingsbureau Skin & Laser Support, waar Vind je Huidtherapeut een onderdeel van is, adviseert en traint ze andere huidprofessionals. Daarnaast is ze werkzaam bij de Amstelzijde Kliniek en werkt ze als Europees klinisch adviseur en trainer.

Ook is ze voorzitter van de expertgroep licht en laser van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en actief lid van de DALA, de Dutch Aesthetic Laser Association.

Marit is een gedreven, toegewijd, eerlijk en pragmatisch mens.

Met vindjehuidtherapeut.nl heeft Marit samen met haar team, zich ten doel gesteld; van betekenis te zijn voor de consument, huidtherapeuten én verwijzers. Naast informatie over de huid en huidtherapie, brengt het je in contact met de praktijken bij jou in de regio. Dit wordt gedaan door een uitgebreide zoekmachine, waar je kunt zoeken op plaats en specialisaties.

“Middels dit platform deel ik informatie en adviezen als het gaat om huidindicaties, (nieuwe) behandeltechnieken, skincare, suppletie, innovatie en ontwikkelingen op het gebied van Huidtherapie.
Mijn doel is om de lezer te inspireren en van interessante informatie te voorzien.

Ik hoop dat wij jou met dit platform kunnen informeren, inspireren en adviseren over de wondere wereld van ons grootste orgaan; de huid”!

Hartelijke groet,

Marit van Boldrik

Skin & Laser Support

Naast vindjehuidtherapeut.nl is Marit eigenaar van advies-, recruitment- en trainingsbureau, Skin & Laser Support. Dat zich richt op (huid)professionals en ondernemers in de esthetische- en medische branche. 

ARTIKELEN BY MARIT

wat is een huidtherapeut? - vindjehuidtherapeut.nl
Mannenbehandeling - vindjehuidtherapeut.nl
VJH
Icoone
Wie is Marit - vindjehuidtherapeut.nl
BTL Emsella
Huidtrends 2021 - vindjehuidtherapeut.nl
Tepelhof tatoeage
Huidverbetering met led - vindjehuidtherapeut.nl
Wat wil jij zien in de spiegel? - vindjehuidtherapeut.nl
aging van de huid - vindjehuidtherapeut.nl
Tatoeageverwijdering - vindjehuidtherapeut.nl
Met welke huidvragen kun je terecht bij de huidtherapeut? - vindjehuidtherapeut.nl
De ervaring van Marcia - vindjehuidtherapeut.nl
De juiste voeding voor een mooie huid - vindjehuidtherapeut.nl
Verschillen tussen de huidtherapeut en de schoonheidsspecialist - vindjehuidtherapeut.nl
Marit van Boldrik
Huidveroudering - vindjehuidtherapeut.nl
wat zijn cosmeceuticals? - vindjehuidtherapeut.nl