Huid & Laserkliniek Delft

De huidtherapeuten die bij Vind je Huidtherapeut aangesloten zijn worden geselecteerd op hun specialiteiten en kwaliteiten. Dit betekent dan ook dat niet zomaar iedere huidtherapeutische praktijk zich aan kan melden bij ons platform. We hechten een grote waarde aan professionaliteit, ervaring en zorgvuldigheid, zodat jij een overzicht krijgt van alleen de allerbeste huidtherapeutische praktijken. Alle huidtherapeuten bij Vind je Huidtherapeut zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en het KP (Kwaliteitsregister Paramedici). We stellen onze huidtherapeuten graag aan jullie voor in deze aparte blog categorie ''Huidtherapeuten''. Hierin lees je alle informatie over de huidtherapeut(en) en leer je deze alvast een beetje kennen. Tijd om nieuwe huidtherapeuten voor te stellen....

Huid- en oedeemtherapeute Tessa Rast - van Paassen is sinds 2017 eigenaresse van haar eigen praktijk ''Huid & Laserkliniek Delft '' in Delft. Daarnaast is zij huidtherapeut en voert zij, samen met huidtherapeute Louise Lutke Schipholt, huidtherapeutische behandelingen uit in de praktijk. Je kunt bij Huid & Laserkliniek Delft terecht voor diverse cosmetische behandelingen. Met name laserbehandelingen zijn populair. Met behulp van de M22 laser van Lumenis kunnen zij ruim 34 verschillende aandoeningen behandelen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor behandelingen met botox en fillers, ooglidcorrecties zonder operatie (plasmage) en pedicures. Samen met een team dat bestaat uit een cosmetisch arts, pedicure en paramedisch huidtherapeute, wil Tessa mensen helpen om een stralende huid (terug) te krijgen en zich weer lekker in hun vel te voelen.

Tessa heeft veel werkervaring binnen de oedeemtherapie, wondzorg en oncologische zorg. Nadat zij de post-HBO licht- en lasertherapie had gevolgd, werd haar interesse voor huidverbetering met behulp van lasers steeds groter. Nadat zij als freelance huidtherapeut in meer dan 13 klinieken en praktijken heeft gewerkt, kent zij alle ins en outs van lasertherapie. “Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt en wil deze ervaring graag met mensen delen ''. Om mensen het vertrouwen en de juiste beeldvorming te geven, doet Tessa tijdens een intake vaak voor op haar eigen arm hoe de laser werkt. ''Ik vind het fijn als iemand een prettig en veilig gevoel bij mij ervaart ''.


Louise is vanaf jongs af aan met haar eigen huid bezig. Doordat zij last heeft gehad van diverse huidaandoeningen- en allergieën, voelde zij zich meteen op haar plek in de huidtherapie. Haar doel is om mensen weer zelfverzekerd te laten voelen en storende huidproblemen te verhelpen met behulp van de juiste apparatuur. Tijdens de behandeling, maar ook vooraf, doet zij er alles aan zodat jij je op je gemak voelt. ''Samen stellen we een behandelplan op en geven wij advies op maat, want iedere huid is tenslotte anders ''.


''Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt en wil deze ervaring graag met mensen delen''

Huid & Laserkliniek Delft heeft als missie om te helpen om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Een goede intake houdt in: weten wat er speelt, wat je wensen en klachten zijn en welke behandelingen je al eerder hebt gehad. Bij Huid & Laserkliniek Delft vinden ze het belangrijk om naar het geheel te kijken van omstandigheden, voeding en medische factoren. Benieuwd geworden naar Tessa en Louise? Neem hier een kijkje op de pagina van Huid & Laserkliniek Delft. Let op! Op dit moment hebben ze een té gekke voorjaarsactie: ontvang de derde fractioneel laserbehandeling gratis bij acne littekens. Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.

Praktijk Huid & Laserkliniek Delft


29 keer bekeken0 reacties