Huidtherapie Gelderblom

De huidtherapeuten die bij Vind je Huidtherapeut aangesloten zijn worden geselecteerd op hun specialiteiten en kwaliteiten. Dit betekent dan ook dat niet zomaar iedere huidtherapeutische praktijk zich aan kan melden bij ons platform. We hechten een grote waarde aan professionaliteit, ervaring en zorgvuldigheid, zodat jij een overzicht krijgt van alleen de allerbeste huidtherapeutische praktijken. Alle huidtherapeuten bij Vind je Huidtherapeut zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en het KP (Kwaliteitsregister Paramedici). We stellen onze huidtherapeuten graag aan jullie voor in deze aparte blog categorie ''Huidtherapeuten''. Hierin lees je alle informatie over de huidtherapeut(en) en leer je deze alvast een beetje kennen. Tijd om nieuwe huidtherapeuten voor te stellen....

Huidtherapie Gelderblom is een allround huidtherapeutische praktijk gevestigd in Vlaardingen. De praktijk is gevestigd aan de Dillenburgsingel en biedt zowel medische als cosmetische behandelingen aan. Zij werken veel samen met thuiszorginstanties waardoor hun behandelgebied voor patiënten aan huis sterk is uitgebreid. Zo komen zij ook regelmatig in Westland, Maassluis, Schiedam, Rotterdam en regio Rijnmond. Het team van Huidtherapie Gelderblom bestaat uit 5 ervaren en enthousiaste huidtherapeuten die jaarlijks diverse scholingen volgen om hun kennis en kunde actueel en op een hoog niveau te houden.

Huidtherapeute Mandy Gelderblom

Allround huid- en oedeemtherapeute Mandy Gelderblom is sinds 2013 trotse eigenaresse van haar eigen praktijk ''Huidtherapie Gelderblom '' in Vlaardingen. Doordat zij vroeger zelf last heeft gehad van acne is zij in aanmerking gekomen met peelings. Dit heeft toentertijd haar acnelittekens enorm verbeterd en was voor haar een teken om naast de schoonheidsspecialiste opleiding meer te gaan doen. Als schoonheidsspecialiste had zij zich al gespecialiseerd in acnetherapie, definitieve ontharingstechnieken en gespecialiseerde huidvertberende massages. Na haar opleiding tot allround schoonheidsspecialiste heeft zij een echte passie ontwikkeld voor het huidtherapeutische vakgebied. ''Ik wil mijn patiënten zo goed mogelijk helpen door mijn kennis, kunde en ervaring in te zetten.'' Of het nu gaat om een acne behandeling, oedeemtherapie, litteken therapie, definitieve ontharing, coagulatie of camouflage therapie.

''Ik wil mijn patiënten zo goed mogelijk helpen door mijn kennis, kunde en ervaring in te zetten.''
Huidtherapeuten van Huidtherapie Gelderblom (v.l.n.r. Jennifer Snel, Rafaëlla As, Charlotte Reijm en Mandy Gelderblom)

Huidtherapeut Jennifer is sinds 2013 afgestudeerd en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische huidtherapeutische behandelingen. Huidproblemen goed aanpassen en de huid weer in balans brengen is haar passie. Huidtherapeut Charlotte heeft in 2018 haar diploma tot huidtherapeut behaald en is direct aan de slag gegaan bij Huidtherapie Gelderblom. De huid verzorgen vind ze leuk, maar ze vindt het nóg leuker om de huid te verbeteren en mensen te helpen. ''Het geeft mij voldoening om resultaat te boeken met een behandeling om iemand te helpen of meer zelfvertrouwen te geven.'' Huidtherapeut Rafaëlle is gespecialiseerd op het gebied van laserbehandelingen en per 1 juni is ook huidtherapeut Monika Novacek werkzaam bij Huidtherapie Gelderblom. Zij is sinds 2013 afgestudeerd als huidtherapeut en het geeft haar veel voldoening wanneer zij ziet dat een patiënt baat heeft gehad bij een behandeling.

''Het geeft mij voldoening om resultaat te boeken met een behandeling om iemand te helpen of meer zelfvertrouwen te geven.''

Huidtherapie Gelderblom heeft een missie om huidtherapeutische patiënten een hoge kwaliteit van zorgverlening aan te bieden die aangepast is aan de laatste ontwikkelingen en onderzoeken. Heb jij last van oedeem, een onzuivere (acne) huid, littekens, overbeharing, zichtbare rode vaatjes in het gezicht of pigmentvlekken? Neem dan contact op met deze praktijk voor een gratis en vrijblijvend consult met een van de huidtherapeuten. Benieuwd geworden naar Huidtherapie Gelderblom? Neem hier een kijkje op de pagina van de praktijk.

Praktijk Huidtherapie Gelderblom


33 keer bekeken0 reacties