Missie, visie en actie!

Wat ooit begon als een schoolopdracht is uitgegroeid naar een compleet functionerend platform met al zes geweldige huidtherapeutische praktijken. In 2017 is het concept voor Vind je Huidtherapeut ontstaan naar aanleiding van het minor onderwijs gericht op ondernemerschap. Na vele leermomenten en enkele tegenslagen is sinds maart 2019 het platform officieel de lucht in gegaan. In deze post lees je waar de inspiratie voor dit platform vandaan komt en hoe dit in zijn werking is gegaan.

Na al ruim 4 maanden heb ik nog nooit mezelf écht voorgesteld. Mijn naam staat dan wel boven sommige blogposts en wie mij persoonlijk kent, weet waar ik mee bezig ben. Desondanks merk ik dat het persoonlijke tintje (ook wel de personal branding, zoals ze dat noemen) mist. En ik zal je straks uitleggen waarom ik daar nu verandering ik breng. Eerst, stel ik mijzelf voor!

Graphix Photo's

Mijn naam is Fleur Dwars en ik ben, als alles loopt zoals gepland, over 9 maanden officieel afgestudeerd als huidtherapeut. De afgelopen jaren heb ik gedurende mijn studie tweemaal minor onderwijs mogen volgen dat volledig gericht was op ondernemerschap. Tijdens die periode ben ik gaan brainstormen naar ''mijn'' ondernemingsidee'' en ik wist dat dit niet de standaard huidtherapeutische praktijk zou zijn. Mijn passie voor het beroep is enorm groot en ik ben continue bezig met manieren waarop ik bij kan dragen aan de ontwikkelingen in de huidtherapeutische wereld. Naar aanleiding hiervan kwamen de eerste concepten naar boven voor wat nu bekend staat als Vind je Huidtherapeut. Wat ooit begonnen is als een schoolopdracht is mijn grootste passie geworden.


''Mijn passie voor het beroep is enorm groot en ik ben continue bezig met manieren waarop ik bij kan dragen aan de ontwikkelingen in de huidtherapeutische wereld ''

De huidtherapeut sterker maken en bijdragen aan de legitimering van het beroep, dat is mijn missie. Huidtherapie is in volle ontwikkeling en ondanks dat toch nog voor velen onbekend. Het feit dat ik zowel de huidtherapeuten als de potentiële patiënten of cliënten kan helpen met één platform is wat mij betreft twee vliegen in één klap. Mijn visie ligt bij dat stukje gemak dat ik creëer voor beide partijen. Wat nu begonnen is in regio Den-Haag, Zoetermeer en Delft, hoop ik in de toekomst, samen met een team van verschillende professionals, door heel Nederland te kunnen verspreiden. ''Omdat iedereen recht heeft op de beste huidtherapeutische zorg. ''


Ik heb besloten om mezelf nu toch voor te stellen omdat het vier maanden geleden nog onbekend was hoe alles zou gaan lopen. Iedere beginnende ondernemer is bang voor de toekomst en bang om fouten te maken. In sommige ondernemingen neem je een risico door jezelf bloot te geven. Onlangs sprak ik iemand voor een van de interview blogs. Toen ik hoorde dat zij bij een praktijk slechts één behandeling aangeraden kreeg en er verder volgens hen ''niks aan te doen was'', voelde ik van binnen een gevoel opkomen. Deze dame ga ik helpen, want de huidtherapie biedt zoveel meer dan alleen dat. Mijn kennis van de branche draagt hieraan enorm veel bij en dat is mijn onderscheidende waarde. Op dat moment begon ik langzaam te realiseren dat het platform mijn eigen kwaliteiten weerspiegelt en ik vind dat de bezoeker dat mag weten. Ik wil dat iedere potentiële patiënt of cliënt weet dat ze bij Vind je Huidtherapeut gehoord worden en dat ik niet stop bij slechts één mogelijke behandeling.


122 keer bekeken0 reacties