SkinAid huid- en oedeemtherapie

De huidtherapeuten die bij Vind je Huidtherapeut aangesloten zijn worden geselecteerd op hun specialiteiten en kwaliteiten. Dit betekent dan ook dat niet zomaar iedere huidtherapeutische praktijk zich aan kan melden bij ons platform. We hechten een grote waarde aan professionaliteit, ervaring en zorgvuldigheid, zodat jij een overzicht krijgt van alleen de allerbeste huidtherapeutische praktijken. Alle huidtherapeuten bij Vind je Huidtherapeut zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en het KP (Kwaliteitsregister Paramedici). We stellen onze huidtherapeuten graag aan jullie voor in deze aparte blog categorie ''Huidtherapeuten''. Hierin lees je alle informatie over de huidtherapeut(en) en leer je deze alvast een beetje kennen. Tijd om een nieuwe huidtherapeut voor te stellen....

Huid- en oedeemtherapeute Elise Guthmuller heeft na het behalen van haar diploma Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool in 2014, met vol enthousiasme haar eigen praktijk ''SkinAid huid- en oedeemtherapie '' in Rijswijk opgericht om zo te kunnen voldoen aan de vraag naar huidtherapeutische zorg. Elise voert diverse behandelingen op zowel medische als cosmetisch gebied uit in haar praktijk. De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum aan de Haagweg te Rijswijk. Sinds juni 2017 is zij ook gevestigd in het verzorgingstehuis Steenvoorde op de Generaal Spoorlaan te Rijswijk.


Huidtherapeute Elise Guthmuller

Elise is als hoogste van haar jaar afgestudeerd op een onderwerp binnen de oedeemtherapie. Hierbij heeft zij in de praktijk vergelijkend onderzoek gedaan tussen twee behandelmethode van de oedeemtherapie, namelijk manuele lymfedrainage en pneumatische compressietherapie (IPC). Daarnaast heeft zij in het kader van de opleiding diverse stages gelopen, zowel in het binnen- als buitenland. Kwaliteit en aandacht staan bij Elise hoog in het vaandel. ''Ik wil dat een patiënt zich bij mij gehoord en geholpen voelt ''.


Nog steeds houdt Elise haar kennis en kunde up-to-date door bij- en nascholing te volgen en zich te specialiseren. In 2018 heeft zij de opleiding FG-MLD / Fill and Flush Manuele Lymfedrainage (nieuwste techniek van MLD) succesvol afgerond. Niet veel therapeuten beschikken over deze

'verbeterde' techniek van manuele lymfedrainage

''Ik wil dat een patiënt zich bij gehoord en geholpen voelt''

Elise Guthmuller is erkend huidtherapeut en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Zij staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici om zo de kwaliteit van haar deskundig handelen te waarborgen. Benieuwd geworden naar Elise? Neem hier een kijkje op de pagina van haar praktijk.

Praktijk SkinAid huid- en oedeemtherapie


12 keer bekeken0 reacties