Zorg voor Huid en Voeding

Bijgewerkt: 21 mrt 2019

De huidtherapeuten die bij Vind je Huidtherapeut aangesloten zijn worden geselecteerd op hun specialiteiten en kwaliteiten. Dit betekent dan ook dat niet zomaar iedere huidtherapeutische praktijk zich aan kan melden bij ons platform. We hechten een grote waarde aan professionaliteit, ervaring en zorgvuldigheid, zodat jij een overzicht krijgt van alleen de allerbeste huidtherapeutische praktijken. Alle huidtherapeuten bij Vind je Huidtherapeut zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en het KP (Kwaliteitsregister Paramedici). We stellen onze huidtherapeuten graag aan jullie voor in deze aparte blog categorie ''Huidtherapeuten''. Hierin lees je alle informatie over de huidtherapeut(en) en leer je deze alvast een beetje kennen. Tijd om een nieuwe huidtherapeut voor te stellen....

Huid- en oedeemtherapeute Els van der Kleij is sinds 2018 werkzaam in haar eigen praktijk ''Zorg voor Huid en Voeding '' in Zoetermeer. Els richt zich in deze praktijk specifiek op huidproblemen die ontstaan door bijvoorbeeld de verkeerde huidverzorging, een verstoring van hormonen of een gevoeligheid voor bepaalde voeding. De praktijk is gevestigd in een prachtige ruimte op de eerste etage op Oranjelaan 13 te Zoetermeer.

Huidtherapeute Els van der Kleij

Els heeft altijd al een passie gehad voor de huid. Deze liefde heeft zij verder ontwikkeld door verschillende opleidingen te volgen over de huid en huidproblemen. Later ontwikkelde zij ook interesse in voeding. ''Nu, door de jaren heen meer te weten over voeding, realiseerde ik mij dat wanneer ik deze twee aspecten - huid en voeding - samen combineer, er een uniek concept ontstaat. Het heeft zoveel met elkaar te maken. '' Het is Els haar missie om haar cliënten te begeleiden naar hun beste manier van leven betreft huidverzorging en het voedingspatroon.

''Nu, door de jaren heen meer te weten over voeding, realiseerde ik mij dat wanneer ik deze twee aspecten - huid en voeding - samen combineer, er een uniek concept ontstaat''

Els is al ruim 15 jaar bezig met de huid en huidproblemen. Haar loopbaan is begonnen als schoonheidsspecialiste en hierna als huidtherapeut. Daarnaast is zij al ruim zes jaar werkzaam als praktijkdocent van de opleiding Huidtherapie op de Haagse Hogeschool. Els combineert het docentschap met haar praktijk. Hierbij draagt zij graag haar kennis en ervaring over aan nieuwe studenten en blijft zij in de praktijk betrokken bij het adviseren en ondersteunen van haar cliënten. Benieuwd geworden naar Els? Neem hier een kijkje op de pagina van haar praktijk.

Praktijk Zorg voor Huid en Voeding


15 keer bekeken0 reacties