Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor Huidnieuws!

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

1/1
ONVZ
PNO
VvAA

Door te klikken op het logo van de zorgverzekeraar wordt u doorverwezen naar de tabel met vergoedingen van de zorgverzekeraar.

* Dit zijn indicaties voor de zorgkosten. Wijzigingen kunnen voorkomen waardoor deze indicaties niet meer up-to-date zijn. Voor de uiteindelijke kosten dient u altijd eerst contact op te nemen met de desbetreffende zorgverzekeraar.

ZORGVERZEKERING CHECK
Vergoedingen bindweefselmassage 2019

Bindweefselmassages, voornamelijk toegepast voor het behandelen van littekens, worden niet vergoed door het basispakket van de zorgverzekering. Om in aanmerking te komen voor een mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding voor bindweefselmassage dient de verzekerde dan ook bij zijn of haar zorgverzekering een aanvullende verzekering af te sluiten. Het eigen risico geldt niet indien u een vergoeding ontvangt vanuit een aanvullende verzekering.​

 

Omdat de aanvullende verzekeringen per zorgverzekering verschillen is het aan te raden deze voor het afsluiten met elkaar te vergelijken. Raadpleeg voor het afsluiten van een verzekering altijd de polisvoorwaarden. Hierin wordt vermeld of u recht hebt op een vergoeding en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

Hierbij is het verstandig om na te gaan in hoeverre de bindweefsel- massage wordt vergoed en of dit voldoende is op jaarbasis. Hieronder is per zorgverzekering te vinden hoeveel deze vergoeden voor bindweefselmassage in 2019 per type zorgverzekering. Let op! Indien uw zorgverzekeraar er niet tussen staat biedt deze geen vergoeding voor de desbetreffende behandeling.