* Dit zijn indicaties voor de zorgkosten. Wijzigingen kunnen voorkomen waardoor deze indicaties niet meer up-to-date zijn. Voor de uiteindelijke kosten dien je altijd eerst contact op te nemen met de desbetreffende zorgverzekeraar.

ZORGVERZEKERING CHECK
Vergoedingen bindweefselmassage 2020

 

Bindweefselmassages, voornamelijk toegepast voor het behandelen van littekens, worden niet vergoed door het basispakket van de zorgverzekering. Om in aanmerking te komen voor een mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding voor bindweefselmassage dien je dan ook bij jouw zorgverzekering een aanvullende verzekering af te sluiten.

 

Omdat de aanvullende verzekeringen per zorgverzekering verschillen is het aan te raden deze voor het afsluiten met elkaar te vergelijken. Raadpleeg voor het afsluiten van een verzekering altijd de polisvoorwaarden. Hierin wordt vermeld of je recht hebt op een vergoeding en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

Hieronder is per zorgverzekering te vinden hoeveel deze vergoeden voor bindweefselmassage in 2020 per type zorgverzekering. Let op! Indien jouw zorgverzekeraar er niet tussen staat biedt deze geen vergoeding voor de desbetreffende behandeling.