Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor Huidnieuws!

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Door te klikken op het logo van de zorgverzekeraar wordt u doorverwezen naar de tabel met vergoedingen van de zorgverzekeraar.

1/1
Aevitae (VGZ)   
De Amersfoortse
Ditzo
FBTO
InTwente
Menzis
Nationale Nederlanden
ONVZ
Pro Life
Salland
Stad Holland
Univé
VvAA
Zorg en Zekerheid
Avéro Achmea
CZ
De Friesland
DSW
HEMA
IZA
National Academic
OHRA
OZF
PNO
Promovendum
Salland ZorgDirect
United Consumers (VGZ)
VGZ
Zilveren Kruis

* Dit zijn indicaties voor de zorgkosten. Wijzigingen kunnen voorkomen waardoor deze indicaties niet meer up-to-date zijn. Voor de uiteindelijke kosten dient u altijd eerst contact op te nemen met de desbetreffende zorgverzekeraar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZORGVERZEKERING CHECK
Vergoedingen camouflagetherapie 2019

Camouflagetherapie, uitgevoerd door de huidtherapeut, wordt in 2019 niet vergoed door het basispakket van de zorgverzekering. Om in aanmerking te komen voor een mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding voor camouflagetherapie dient de verzekerde dan ook bij zijn of haar zorgverzekering een aanvullende verzekering af te sluiten. Het eigen risico geldt niet indien u een vergoeding ontvangt vanuit een aanvullende verzekering.​

 

Omdat de aanvullende verzekeringen per zorgverzekering verschillen is het aan te raden deze voor het afsluiten met elkaar te vergelijken. Raadpleeg voor het afsluiten van een verzekering altijd de polisvoorwaarden. Hierin wordt vermeld of u recht hebt op een vergoeding en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

 

Hieronder is per zorgverzekering te vinden hoeveel deze vergoeden voor camouflagetherapie in 2019 per type zorgverzekering.* Let op! Indien uw zorgverzekeraar er niet tussen staat biedt deze geen vergoeding voor de desbetreffende behandeling.