ZORGVERZEKERING CHECK

Vergoeding Huidtherapie 2020

Op de pagina's in het menu kun je de actuele vergoedingen voor diverse huidtherapeutische behandelingen vinden. Deze behandelingen vallen allen onder de aanvullende pakketten van de zorgverzekering. Door te kiezen op type behandeling krijgt u een overzicht van de eventuele (gedeeltelijke) vergoedingen door verschillende zorgverzekeringen van zorgverzekeraars.

Let op: bij sommige huidtherapeutische behandelingen vraagt de zorgverzekering (ondanks de wettelijke directe toegankelijkheid) om een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist als bewijs dat je voor de juiste medische indicatiestelling onder behandeling bent genomen. Neem voor meer informatie hierover contact op met jouw zorgverzekering of behandelend huidtherapeut.

Voor de behandeling van sommige aandoeningen, zoals bijvoorbeeld lymfoedeem, wordt vanaf de 21e behandeling de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. De 20 voorgaande behandelingen dienen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering of vanuit het eigen risico. Vanaf de 21e behandeling kan er vanaf elk volgende jaar aanspraak gemaakt worden op het wettelijk eigen risico. Neem voor meer informatie hierover contact op met jouw zorgverzekering.

CONTACT

VOORWAARDEN

© Copyright 2019-2020 - Vind je Huidtherapeut

SOCIAL MEDIA

Praat mee

@vindjehuidtherapeut

#vindjehuidtherapeut

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram